Košík
Váš košík je prázdný.
{{ item.count }}×
{{ eshop.cart.itemRemoveText(item) }}
Celkem
{{ eshop.cart.total() }},-
Jak chutná to správné pivo – správně ošetřené pivo? Na co si dát pozor, když přijdeme do klasické hospody a chceme mít jistotu, že nám tam dají opravdu něco dobrého – kvalitního? Na tyto a mnohé další otázky odpovídá v pořadu (ne)Bezpečně obchodní sládek značky Gambrinus Martin Hložek.
„Dneska chodí hosté do restaurace, do provozovny za zážitkem. Takže jak poznat kvalitu? Rovnou od vchodu. Když vejdete do restaurace, otevřete dveře a uvidíte za výčepem člověka, který se na vás usměje, pozdraví vás a naváže s vámi alespoň oční kontakt, tak je to parádní.“ – zmiňuje nejprve Martin Hložek.
„Potom když si sednete a podíváte se kolem sebe a podíváte se, jak to pivo vypadá na všech stolech, a když vidíte, že krásně kroužkuje, tak si řeknete: Tak jo, do toho jdu, tady mne to zajímá.“ – doplňuje Martin Hložek s tím, že kroužkování piva znamená následující: „Pokud výčepní správně načepuje do skvěle umyté sklenice pivo, tak vidíte, že má krásně smetanovou hustou pěnu s malými bublinkami. A jakmile tuto pěnu ochutnáte, má příjemnou nasládlou chuť.“
► Doporučujeme YouTube – Xaver Live.
Nato Martin Hložek upozorňuje: „K pivu je dobré si nejprve přivonět, ochutnat. A jestli splňuje vaše preference, tak se do piva pustíte a budete mít krásný pivní zážitek.“
► Projekt internetové nezávislé televize XTV můžete podpořit zde.
Zjistili jsme, že zřejmě používáte technologii AdBlock, která blokuje zobrazování reklam na našich stránkách. Chápeme, že reklamy mohou být nepříjemné, ale televize XTV je financována především z reklam. Chcete-li sledovat bezplatně, vypněte si prosím nejprve AdBlock na svém zařízení.
Sledování bez reklam vám nabízíme v rámci předplatného XTV Premium.