Košík
Váš košík je prázdný.
{{ item.count }}×
{{ eshop.cart.itemRemoveText(item) }}
Celkem
{{ eshop.cart.total() }},-
V dubnu 2015 otevřel v centru Prahy italské řemeslné zmrzlinářství Crème de la Crème. Kdy měl naposledy vyhlášený zmrzlinář Jan Hochsteiger zmrzlinu? Co je teď největší šlágr v jeho oboru? Jak často zmrzliny zkouší vytvářet? Existuje zmrzlina, kterou objevil jenom on? A s čím se návštěvníci seznámí v zmrzlinářském muzeu?
„Zmrzlinu jsem měl naposledy dneska dopoledne. Měl jsem schůzku s jedním Italem z Rimini, řešili jsme nějaké obchodní věci, tak jsme samozřejmě jedli zmrzlinu. Byli jsme ve zmrlinárně a já se chci pochlubit kolegům, co máme nového. Takže dnes dopoledne jsem měl hned několik zmrzlin.“ – popisuje Jan Hochsteiger.
„Největší hit je, vždycky byl a zřejmě bude pistáciová zmrzlina. Potom dlouho nic, pak je mango a vanilka je na nějakém desátém místě.“ – říká Jan Hochsteiger s tím, že nové zmrzliny zkouší vytvářet ve výrobně každou středu.
► Doporučujeme YouTube – Xaver Live.
„Pistáciová zmrzlina je také nejdražší.“ – pokračuje Jan Hochsteiger. „Když ji děláte kvalitně, používáte dobré pistácie, což je ideálně region Bronte na Sicílii, tak tam se pohybujete u kila pasty někde mezi dvěma až třemi tisíci korun.“
► Projekt internetové nezávislé televize XTV můžete podpořit zde.
Zjistili jsme, že zřejmě používáte technologii AdBlock, která blokuje zobrazování reklam na našich stránkách. Chápeme, že reklamy mohou být nepříjemné, ale televize XTV je financována především z reklam. Chcete-li sledovat bezplatně, vypněte si prosím nejprve AdBlock na svém zařízení.
Sledování bez reklam vám nabízíme v rámci předplatného XTV Premium.