Košík
Váš košík je prázdný.
{{ item.count }}×
{{ eshop.cart.itemRemoveText(item) }}
Celkem
{{ eshop.cart.total() }},-
„Trendy v jídle se neustále mění, teď byl v módě skandinávský styl, objevuje se tu i vídeňská kuchyně. Rakouský bramborový salát je bez majonézy, brambory jsou uvařené v hovězím vývaru,“ říká Vladimír Poštulka, nejznámější český gurmet-kritik a textař populárních hitů, jakými jsou Sladké mámení, Veď mě dál cesto má, Nedělní ráno nebo S tím bláznem si nic nezačínej.
„Některé věci jsou samy o sobě nesmysl, třeba cordon bleu z krůty, nebo boloňské špagety. Takové věci mají svoji standardní podobu, která se nikdy nemění,“ uvedl Poštulka. Všechno, co má majonézu, je prý uváděno jako ruské.
„Smažený sýr není nesmysl, musí se ale umět,“ poznamenává milovník dobrého jídla.
V současnosti vyšla Vladimíru Poštůlkovi kniha a zanedlouho mu vychází dvě knihy o jídle. Vlastní také webové stránky, kam zapisuje své poznatky.
Co si dává Vladimír Poštůlka k večeři? Jaká česká jídla jsou nesmysl? Je smažený sýr problém? A co je nejhorší gurmánská záležitost?
Zjistili jsme, že zřejmě používáte technologii AdBlock, která blokuje zobrazování reklam na našich stránkách. Chápeme, že reklamy mohou být nepříjemné, ale televize XTV je financována především z reklam. Chcete-li sledovat bezplatně, vypněte si prosím nejprve AdBlock na svém zařízení.
Sledování bez reklam vám nabízíme v rámci předplatného XTV Premium.