Našli jsme {{ search.data.length }} vide{{ search.suffix() }} pro "{{ search.termshow }}":

Pro výraz "{{ search.termshow }}" jsme bohužel nic nenašli.

×
×
Další video: "I když mi za minulého režimu vyhrožovali, tak jsem si vždycky dělala, co chtěla..." říká zpěvačka Zuzana Michnová
Countdown
Zrušit
×
AUDIO ZÁZNAM

"Boloňské špagety jsou nesmysl, smažený sýr se musí umět..." říká gurmet-kritik Vladimír Poštulka

Publikováno 20.dubna v 11:00
Vladimír Poštulka - gurmet-kritik

„Trendy v jídle se neustále mění, teď byl v módě skandinávský styl, objevuje se tu i vídeňská kuchyně. Rakouský bramborový salát je bez majonézy, brambory jsou uvařené v hovězím vývaru,“ říká Vladimír Poštulka, nejznámější český gurmet-kritik a textař populárních hitů, jakými jsou Sladké mámení, Veď mě dál cesto má, Nedělní ráno nebo S tím bláznem si nic nezačínej.

„Některé věci jsou samy o sobě nesmysl, třeba cordon bleu z krůty, nebo boloňské špagety. Takové věci mají svoji standardní podobu, která se nikdy nemění,“ uvedl Poštulka. Všechno, co má majonézu, je prý uváděno jako ruské.

„Smažený sýr není nesmysl, musí se ale umět,“ poznamenává milovník dobrého jídla.

V současnosti vyšla Vladimíru Poštůlkovi kniha a zanedlouho mu vychází dvě knihy o jídle. Vlastní také webové stránky, kam zapisuje své poznatky.

Co si dává Vladimír Poštůlka k večeři? Jaká česká jídla jsou nesmysl? Je smažený sýr problém? A co je nejhorší gurmánská záležitost?


Komentáře

Starší videa
{{ core.jeVicVideiText }}